Familieproblemen voor 'Napoleon Dynamite' ster Efren Ramirez

Zijn tweelingbroer Carlos zou zich zonder toestemming als hem voordoen.

Efren Ramirez, de man achter het personage Pedro uit de film Napoleon Dynamite (2004), heeft zijn tweelingbroer Carlos gedreigd hem aan te klagen voor meer dan 10 miljoen dollar. Laatstgenoemde zou zich in het dagelijks leven zonder toestemming voordoen als Efren. De broers praten tegenwoordig niet meer met elkaar.

Efren waarschuwde Carlos in 2008 al aan de hand van een brief, maar broerlief gaf hieraan geen gehoord. Tegenover TMZ geeft Carlos overigens aan dat hij Efren enkel nadoet als deze daarom vraagt. Hij heeft soms geen tijd om zelf op te komen dagen en dan is het heel handig om een tweelingbroer te hebben. Het is echter één keer te ver gegaan:

"I did attend an event without his knowledge as I was being immature and wanted to get back at him for a personal matter which involved the girl I was dating at the time."

Nu Efren heeft gedreigd met een rechtszaak is de boodschap voor Carlos luid en duidelijk. Hij wil zich nu gaan richten op zijn eigen acteercarrière. Hij hoopt daarbij op de steun van zijn broer:



NieuwsFilm

meest populair