Eerste trailer derde seizoen 'Game of Thrones'

Sommige series zijn nu eenmaal zo filmisch gemaakt...

Sommige series zijn zo groots qua opzet, dat ze niet onderdoen voor de gemiddelde blockbuster, waarvan Hollywood er jaarlijks steeds meer maakt. Een van die series is HBO’s Game of Thrones, dat gebaseerd wordt op de zeer succesvolle boekenserie van fantasy schrijver George R.R. Martin. De serie is ondertussen toe aan zijn derde seizoen, dat op 31 maart van start moet gaan. Van dat derde seizoen is nu de eerste trailer vrijgegeven.


Er zijn tot nu toe vijf boeken geschreven in de boekenserie, en dit seizoen beslaat de eerste helft van het derde boek, A Storm of Swords. De officiële synopsis van het seizoen luidt als volgt:



Net als vorig seizoen zijn er weer flink wat toevoegingen aan de cast gemaakt. Zo is Jacob Anderson gecast in de rol van Grey Worm, een eunuch en kapitein van de “Unsullied”. Kristofer Hivju zal te zien zijn als de Wildling raider Tormund Giantsbane, en Ciarán Hinds als Mance Rayder, de King-Beyond-The-Wall. Paul Kaye is Thoros of Myr, een rode priester die zich bij het Brotherhood Without Banners gevoegd heeft, en Thomas Brodie-Sangster als Jojen Reed.

NieuwsFilm

meest populair