Farrell bijna in Boyzone

Colin Farrell had bijna in Boyzone gezeten, maar voorman Ronan Keating wilde hem er niet bij hebben. Lang voordat de donkerharige, Ierse acteur een beroemde filmster werd, deed hij auditie bij de jongengroep. Dit meldt website Ananova. Boyzone-manager Louis Walsh zei dat Keating, die al een plekje in de groep had veroverd, hem waarschuwde: "Je moet hem niet nemen, hij gaat voor problemen zorgen."

Walsh voegde daar aan toe: "Het was duidelijk dat Colin de favoriet van de groep zou worden. Alle meisjes keken naar hem bij de auditie. Hij zou zeker een goede kandidaat zijn geweest, zelfs als hij niet goed zou zingen. Dat konden ze geen van allen!"

Boyzone ging na drie succesvolle albums in 1999 uit elkaar, omdat de bandleden steeds meer uit elkaar groeiden. Ronan Keating startte daarna een solocarrière.

Colin Farrell, bekend van 'Minority Report' en 'Phone Booth', is aan het eind van het jaar weer in de Amerikaanse bioscopen te zien in de films 'Alexander' en 'A Home at the End of the World'. Het is niet bekend wanneer deze in Nederland te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair