'Smoorverliefd' naar de bioscoop

Opnames voor Nederlandse remake van Vlaamse romkom uit 2010 van start.

We kunnen weer uitkijken naar een nieuwe Nederlandse remake van een Vlaamse succesfilm: Smoorverliefd. De actrices Susan Visser (Gooische Vrouwen, Taped), Anna Drijver (Bride Flight, Loft), Anna Raadsveld en Beatrice Hillen spelen de hoofdrollen in de komedie van Hilde Van Mieghem. Zij is ook de regisseur van het originele Smoorverliefd (2010), een pittige romantische komedie over het turbulente liefdesleven van vier sterke vrouwen.

De romkom Smoorverliefd zoomt in op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er onder een Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.

De voornaamste mannelijke rollen zijn voor Rik Launspach (De gelukkige huisvrouw), Johnny de Mol (Simon) en Pierre Bokma (Quiz). De producenten zijn Sjef Scholte (MountainRoad) en Danielle Raaphorst (Incredible Film). Hieronder een foto van de castleden, die in oktober starten met de opnames, gevolgd door de trailer van het Vlaamse origineel.




NieuwsFilm

meest populair