Gameverfilming 'Spy Hunter' nog steeds in leven

'Zombieland' regisseur Ruben Fleischer gaat een poging wagen om de onconventionele racegame naar het witte doek te brengen.

Er wordt al jaren nagedacht over een verfilming van het computerspel Spy Hunter. Het project werd al meerdere malen van tafel geveegd en vervolgens weer tot leven gewekt. Warner Bros. vergaarde de rechten een paar jaar terug en huurde Chad St. John in voor het scenario. De studio heeft inmiddels ook al een regisseur binnen gehengeld: Ruben Fleischer. De maker van Zombieland en het aankomende Gangster Squad neemt hiermee de plaats in van de eerder genoemde heren Paul W.S. Anderson en John Woo.

In 2003 kocht Universal de filmrechten van Bally Midway’s computerspel Spy Hunter uit 1983. Dwayne Johnson werd een tijdje genoemd voor de hoofdrol, maar hier is geen sprake meer van. Toen was het een jaartje stil, maar in 2009 kocht Warner Bros. Midway op en begon het balletje opeens weer te rollen.

In 2010 werd Spy Hunter omschreven als een film die gaat over een getrainde spion die overgelopen agenten moet uitschakelen voordat zij een gevaar vormen voor de overheid. De hoofdpersoon verplaatst zich in een G-6155 Interceptor, een sportauto vol met wapens. Hieronder een indruk:



NieuwsFilm

meest populair