Sex and the City wordt niet verfilmd

De producenten van de succesvolle serie 'Sex and the City' zeggen dat er nooit een filmversie zal komen. In Amerika is vorige maand de laatste aflevering van het populaire programma uitgezonden, dat na zes seizoenen en zeven extra uitzendingen op haar hoogtepunt stopt. Direct daarna gingen er geruchten over een filmversie. Vervolgens werd gefluisterd dat er geen film zou komen wegens rivaliteit tussen hoofdrolspelers Sarah Jessica Parker en Kim Catrall.

Al deze geruchten worden nu ontzenuwd door uitvoerend producent Michael Patrick King: "Er is geen enkel element uit de serie aangepast om nog iets voor de film te hebben. Dit is de manier waarop we de serie willen laten eindigen. We zijn trots op wat we hebben gedaan".

Herhalingen van de HBO-serie zullen overigens gewoon op de buis te zien zijn. De Amerikaanse betaalzender zal de meest expliciete afleveringen waarschijnlijk wel 'opkuisen' zodat deze voor een breed publiek geschikt zijn. Sarah Jessica Parker: "Ik vind het niet erg dat er een breder publiek komt. Ik ben blij dat mensen die zich geen HBO kunnen veroorloven nu de kans krijgen kennis te maken met de vier vrouwen wier liefdeslevens worden geportretteerd".



NieuwsFilm

meest populair