FilmTotaal zoekt recensenten

Met FilmTotaal hebben we een grote sprong vooruit gemaakt om de beste en leukste filmsite van Nederland te worden, maar wat we om dat doel te bereiken zeker nog moeten hebben zijn: meer filmrecensies! Ons kleine, maar enthousiaste team doet z'n uiterste best om zoveel mogelijk films te recenseren, maar we zouden dit team dus graag uit willen breiden.



Wat zoeken we?
Ben je helemaal gek van films, vind je het nog leuker om je gedachten erover regelmatig op papier te zetten, heb je wel eens een film van meer dan 30 jaar oud gezien, kun je een film op meer beoordelen dan alleen het aantal actiescenes of bekende acteurs, dan ben jij misschien degene die we er graag bij willen hebben. Een goede beheersing van de taal is hierbij uiteraard onontbeerlijk.

Waarom zou je dit willen?
Je krijgt de mogelijkheid om tussen 's lands pers de speciale persvoorstellingen bij te wonen, die een week voor de premieres plaatsvinden. Je werk wordt op de site door velen gelezen (en gewaardeerd), en je krijgt de kans om van FilmTotaal nog een betere en leukere plek te maken dan het al is.


Mocht je geinteresseerd zijn, stuur dan een proefrecensie van een film naar keuze naar: bolo@filmsoptv.com



NieuwsFilm

meest populair