Motionposters The Possession en The Words

De een is doodeng en de andere doodsaai, maar wel interactief.

Hieronder zie je twee motionposters. De eerste is van de horrorfilm The Possession van regisseur Ole Bornedal en de tweede is van The Words van het regieduo Brian Klugman en Lee Sternthal.

The Possession gaat over Em. Het jonge meisje koopt een antieke doos, niet wetende dat binnen in het collectors item een Dibbuk, een kwaadaardige geest, leeft. Em raakt bezeten van haar artefact en de Dibbuk verslindt zijn menselijke slachtoffer. Samen met zijn ex-vrouw Stephanie probeert haar vader Clyde een manier te vinden om de vloek op hun kind de beëindigen. De creepy motionposter van The Possession, vanaf 20 september in de bioscoop:

The Words gaat over de beroemde schrijver Rory (Bradley Cooper) en zijn boek die het verhaal vertelt van een jonge schrijver die op het hoogtepunt van zijn literaire succes ontdekt welke prijs hij moet betalen voor het stelen van iemand anders zijn werk om zo zijn eigen carrière te beginnen. De iets wat saaie en "interactieve" motionposter van The Words, vanaf 15 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair