Johnny Depp in Wes Andersons The Grand Budapest Hotel

Eerste grote naam tekent voor Andersons "Euro movie".

Enkele dagen geleden meldden we al dat Wes Anderson druk bezig is om een indrukwekkende cast te verzamelen voor zijn eerstvolgende - nog titelloze - project. Ondertussen is bekend dat dit project de titel The Grand Budapest Hotel draagt en dat Johnny Depp er een belangrijke rol in gaat spelen.

Voor de film The Grand Budapest Hotel, waarover verder nog geen details bekend zijn, zal Anderson weer samenwerken met de producenten Scott Rudin en Steve Rales. Ze werkten ook samen aan Andersons laatste film Moonrise Kingdom, die op dit moment nog in de bioscoop te zien is en zo'n $44 miljoen noteerde aan de wereldwijde box office.

Voor Depp zal het de eerste film zijn na het enorme Walt Disney project The Lone Ranger, die in de zomer van 2013 moet gaan verschijnen. Andere namen die met de film The Grand Budapest Hotel, door Anderson omschreven als “a film I want to make in Europe, a Euro movie.”, in verband gebracht worden zijn Owen Wilson, Edward Norton, Jude Law, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Willem Dafoe en Angela Lansbury en Bill Murray.



NieuwsFilm

meest populair