Walt Disney werkt aan animatiefilm over Marvels Big Hero 6

Wederom een superheldenteam naar het witte doek?

Sinds Walt Disney eind 2009 eigenaar werd van Marvel Entertainment doken er flink wat geruchten op dat een van de comics van Marvel centraal zou staan voor een animatiefilm. Na zo'n twee jaar van gissen lijkt het erop dat Disney de tijd rijp acht om een dergelijk project te starten. De helden en schurken uit de comics rond Big Hero 6 zouden volgens Deadline ondertussen op de tekentafel liggen.

Het superheldenteam, waarvan de status niet te vergelijken is met die van The Avengers of X-Men, bestaat uit de helden Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago, Honey Lemon, Hiro Takachiho en Baymax. Ze zijn door de Japanse autoriteiten bijeen geroepen om het land te beschermen. Lees op Marvel.com meer over Big Hero 6.

Met name Silver Samurai is een redelijk bekend personage, aangezien deze ook voorkomt in de X-Men strips. Volgens Hugh Jackman zou Silver Samurai de villain moeten worden in The Wolverine (2013). De vraag is nu hoe 20th Century Fox, de maatschappij achter de X-Men films, en Marvel Studios dit gaan oplossen.

Hieronder een cover van een van de Big Hero 6 uitgaven:



NieuwsFilm

meest populair