Lucas wil nieuw script Indiana Jones 4

Het script dat schrijver Frank Darabont heeft ingeleverd voor Indiana Jones 4 is niet goed genoeg. Dit meldt Variety donderdag. Na het lezen van het script was Star Wars-bedenker George Lucas toch niet helemaal tevreden. Hij laat hij nu een andere scenarist Darabonts script herschrijven.

De deal tussen regisseur Steven Spielberg, ster Harrison Ford en producent Lucas is dat ze alledrie hun goedkeuring aan het script moeten geven, voor het project doorgang kan vinden. Door de drukke agenda's van Spielberg, Ford en Lucas ziet er nu naar uit dat het vierde Indiana Jones-deel niet eerder dan 2005 van start kan gaan.

Lucas is op dit moment bezig met het zesde deel uit de Star Wars-reeks, dat zomer 2005 in première gaat. Ford kijkt nu ook naar andere filmrollen en Spielberg stapt hoogstwaarschijnlijk over naar 'The Rivals'.

'The Rivals' is een productie van Spielbergs eigen studio DreamWorks en gaat over de rivaliteit tussen de 19e eeuwse theatersterren Sarah Bernhardt en Eleonora Duse. Wie de diva's gaan portretteren weet de meester-regisseur nog niet.



NieuwsFilm

meest populair