Regisseurs maken TV-series

Regisseurs Barry Sonnenfeld, Bryan Singer en David Nutter ruilen tijdelijk het witte doek in voor het kleine scherm. Dit meldt Hollywood Reporter dinsdag. De bekende Hollywood filmregisseurs gaan zich allemaal buigen over diverse TV-series die zij aan het ontwikkelen zijn.

Sonnenfeld, bekend van de 'Men in Black'-films, is bezig met de pilot-aflvering voor een drama-serie getiteld 'The Webster Report', die gaat over het leven van een eigenaardige privé-detective uit New York.

Bryan Singer, bekend van de beide 'X-Men' films, is in onderhandeling om de pilot te regisseren van een nog titelloze serie over een team van doktoren die de moeilijkste medische gevallen moeten onderzoeken, die andere doktoren nog niet hebben weten op te lossen.

Nutter, bekend van 'Smallville' en 'Band of Brothers' is bezig met de serie 'Jack & Bobby' over de tienerjaren van een jongen en zijn broer die allebei uitverkoren zijn om president te worden - lees de Kennedy's. Of en wanneer de series in Nederland te zien zullen zijn is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair