Anerikaanse Boxoffice afgelopen weekend

'You Got Served' was de grote nummer 1 aan de Amerikaanse boxoffice dit weekend. De film serveerde een bedrag van 16 miljoen dollar op een presenteerblaadje. Hij gaat over moderne streetdancers die hun kunsten vertonen voor het geld en om respect van hun mededancers te krijgen.

De jongeren in Amerika hebben ervoor gezorgd dat deze film, die verguisd werd door de pers, hun onvoorwaardelijke steun kreeg. Met een budget van 8 miljoen dollar hebben de makers hun film er nu al dubbel uit.

Op de tweede plek stond nog steeds de Ben Stiller/Jennifer Aniston-comedy 'Along Came Polly' met 10 miljoen dollar. In totaal heeft hij al zo'n 65 miljoen dollar opgeleverd. De tweede nieuwkomer vinden we op de 5e plaats in de box office. De tienerfilm 'The Perfect Store' was goed voor 5 miljoen dollar. Het tienerpubliek liet deze film duidelijk links liggen en koos voor het hippere 'You Got Served'.

De derde nieuwe was de misdaadthriller 'The Big Bounce' met een totaal van 3,3 miljoen dollar. 'The Butterfly Effect', met 9,9 miljoen dollar, en 'The Return of the King', met 5,2 miljoen dollar maken, de top 5 compleet.

De nieuwelingen die volgend weekend het strijdperk betreden zijn de tiener-Mission Impossible 'Catch That Kid', het waargebeurde ijshockey-drama 'Miracle' en 'Barbershop 2'. 'You Got Served' draait vanaf 6 mei in de Nederlandse bioscoop, 'The Big Bounce' vanaf 1 juli en de precieze releasedatum van 'The Perfect Store' moet nog bekend gemaakt worden.



NieuwsFilm

meest populair