Casting 'Harry Potter 4' begonnen

Terwijl op dit moment de laatste hand wordt gelegd aan het derde Harry Potter deel, zijn de makers nu al druk bezig met het casten van de vierde. De producenten zijn op zoek naar twee kinderen die de rollen van twee studenten spelen die samen met Harry op de Hogwarts school zitten.

Het gaat om de rollen van Victor Krum, de aanvoerder van het Bulgaarse Quidditch team en Cho Chang. Chang is het Chinese meisje waar Harry verliefd op wordt. De actrice moet dus een oriëntaals uiterlijk hebben, ongeveer 16 jaar oud zijn en wel in Engeland wonen.

Voor de rol van Krum is Warner Bros op zoek naar een echte Bulgaarse jongen. Hij moet van die borstelige wenkbrauwen hebben en een beetje een gebogen neus. De makers zijn nu in Sofia om daar de eerste kandidaten te kunnen screenen.

De drie hoofdrolspelers, Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zijn tevens gecontracteerd voor het vierde deel. Ook Robbie Coltrane, die de rol van Hagrid speelt, heeft nog getekend voor de vierde film. 'Harry Potter and the Goblet of Fire' draait vanaf volgend jaar op het grote scherm.



NieuwsFilm

meest populair