Indiana Jones 4 script is klaar

Het script voor het langverwachte vierde deel uit de Indiana Jones filmserie is klaar. Dit meldt de schrijver, Frank Darabont, aan Variety vrijdag. Als het goed is, beginnen dit jaar nog de opnames voor de film en verwacht men hem in de zomer van 2005 te kunnen releasen.

Steven Spielberg staat achter de camera, George Lucas regelt het geld en Harrison Ford kan zijn hoed en zweep weer uit de kast halen. Waar de film over gaat wordt nog angstvallig geheim gehouden, maar het schijnt dat Sean Connery, als Jones's vader, weer van de partij is. Tevens zullen alle exen van Indiana een cameo maken in de film. Darabont:"Mijn werk zit erop, nu ligt het in de handen van God of Spielberg of Lucas als je dat beter vindt".

Nu Darabont hiermee klaar is, kan hij verder met zijn bewerking van het boek 'Fahrenheit 451', die hij zelf van plan is te regisseren. Het is een fantasy-drama dat zich in de toekomst afspeelt in een maatschappij waar 'gevaarlijke' boeken worden verbrand. Darabont is verder de executive producer van de nieuwe film van Tom Cruise 'Collateral', waarin Cruise een slechterik speelt.



NieuwsFilm

meest populair