Hollywood 'rumours'

Voor de nieuwe 'Superman' film is Beyonce gevraagd voor Lois Lane en Johnny Depp voor aartsrivaal Lex Luthor. De rol van Superman zelf is nog niet ingevuld. Voor de schurken in de nieuwe film 'Batman: Intimidation' worden de namen genoemd van Cilian Murphy en Viggo Mortensen als respectievelijk 'The Scarecrow' en 'Ra's Al Ghul'.

De geruchtenmachine in Hollywood draait altijd op volle toeren. Gaat zij daarin spelen? Wil hij dat gaan regisseren? Gaan die twee in één film acteren? Zoveel geruchten zijn absolute onzin, maar er zit altijd wel een kleine kern van waarheid in. Hier komen een paar voorbeelden van 'Hollywood rumours':

'Superman' gaat weer gelanceerd worden. Warner Bros is vastbesloten de 'man van staal' een nieuwe cape te geven. Over de rol van Superman zijn ze nog niet uit. Of het wordt een 'onbekende', of een gevestigde naam. Acteurs als Brendan Fraser, Paul Walker en Ashton Kutcher trekken het pak in elk geval niet aan, want zij hebben bedankt voor de eer.

Voor journaliste Lois Lane schijnt iemand gevonden te zijn: Beyonce Knowles. De zangeres/actrice wordt genoemd als de hotste kandidaat. En de rol van aartsrivaal Lex Luthor is inmiddels vergeven aan niemand minder dan Johnny Depp, die voor de gelegenheid zijn hele hoofd kaal laat scheren.

Naast 'Superman', wordt ook 'Batman' weer van stal gehaald. Deze film bevindt zich nu al in de voorbereidende fase. Regisseur van het project is Christopher Nolan, bekend van 'Memento'. De vleermuisman is Christian Bale, uit onder andere 'American Psycho'. Michael Caine speelt Alfred de butler en Katie Holmes speelt de dochter van een groot zakenman.

De geruchten gaan rond wie de slechteriken worden in het verhaal. Acteurs Cilian Murphy, uit '28 Days Later' en Viggo Mortensen, bekend als Aragorn (LotR), lijken de geschikste personen voor de rollen van 'The Scarecrow' en 'Ra's Al Ghul'. Morgan Freeman wordt nog genoemd als handlanger van 'Ra's' en Chris Cooper gaat voor de rol van politie commandant. Het blijven echter geruchten. 'Batman:Intimidation' komt volgend jaar zomer uit en 'Superman' in 2006. En dat zijn geen geruchten.



NieuwsFilm

meest populair