Trailers ''King Arthur'' en ''Dawn of the Dead''

De trailer van ''King Arthur'' is onlangs online verschenen. ''King Arthur'' moet een van de bioscoophits gaan worden van 2004. De film, met in de hoofdrollen Keira Knightley (Pirates of the Caribbean) en Clive Owen (Beyond Borders), moet deze zomer in Nederland te bewonderen zijn.
''King Arthur'' gaat meer over de realistische kant van de verhalen die erover geschreven zijn. De film focust zich op de geschiedenis en politiek in de jaren dat King Arthur heerste. Meer dan op de mystieke kant van de verhalen waarmee eerdere films zich vooral bezig hielden.
De trailer kun je [url2]http://www.apple.com/trailers/touchstone/king_arthur.html[]hier[/url2] belijken.

Ook is de officiele trailer van ''Dawn of the Dead'' deze week online verschenen.
[eng]Een plaag heeft de wereldbevolking in aantal doen afnemen, alleen gaan de overledenen niet dood. Ze worden zombies die achter de kleine groep overlevenden aan zitten om zich te kunnen voeden. Een heel diverse groep overlevenden in een stadje in Wisconsin zoeken dekking in een groot winkelcentrum. Zij zitten hier niet alleen om zich te beschermen tegen de steeds groter wordende horde zombies, maar ook om samen te leven in het laatste bolwerk van de mensheid. Afgezonderd van de rest van de wereld, probeert de groep alles om in leven en om mens te blijven. De kansen zijn echter minimaal.[/eng]
De trailer kun je [url2]http://www.apple.com/trailers/universal/dawnofthedead/[]hier[/url2] bekijken



NieuwsFilm

meest populair