Jennifer Connelly in 'American Pastoral'

Een van de mooiste vrouwen in Hollywood, Jennifer Connelly, is gevraagd om samen met haar man, acteur Paul Bettany, de rol van mooiste vrouw te spelen in de nieuwe film 'American Pastoral'. De film is een adaptatie van de roman geschreven door Philip Roth. Voor de rol van hun dochter wordt de naam van opkomend actrice Evan Rachel Wood genoemd.

De film gaat over een rasatleet (Bettany) die met zijn hardlopen behoorlijk wat aanzien en geld weet te verdienen. Hij trouwt met de mooiste meid van het dorp (Connelly) en sticht het 'perfecte' gezin, in het na-oorlogse Amerika. Maar helaas hun dochter (Wood) wil niet aan hun Amerikaanse Droom meehelpen en zet zich danig tegen haar ouders af. Het gezin ziet de droom helemaal uiteen spatten, wanneer dochterlief een anti-Vietnamoorlog terrorist blijkt te zijn.

Het echtpaar Bettany ontmoette elkaar op de set van 'A Beautiful Mind' waarbij meteen de vonk over sprong. Paul is op dit moment te zien in 'Master and Commander' en Connelly vanaf juni in het drama 'House of Sand and Fog', dat ook over de teleurstelling in de Amerikaanse droom gaat. Wood tenslotte kan vanaf februari in haar debuutrol in de film 'Thirteen' te bewonderen zijn. Hierin speelt ze een meisje van dertien, dat alles doet dat God verboden heeft. 'American Pastoral' draait vanaf volgend jaar in de bios.



NieuwsFilm

meest populair