Box office Amerika dit weekend

Van de twee populaire acteurs uit de comedy-serie 'That '70s Show', Ashton Kutcher en Topher Grace, wier films dit weekend in première gingen, trekt Kutcher aan het langste eind. Zijn film 'The Butterfly Effect' was Amerika's favoriet afgelopen weekend. De film haalde een bedrag binnen van 17,1 miljoen dollar. De thriller met naast Ashton Kutcher ook Amy Smart in de hoofdrol, gaat over een student die door de tijd kan reizen. De Amerikaanse filmcritici kraakten de film bijna allemaal af, maar toch was het publiek benieuwd naar de eerste serieuze rol van de host van 'MTV's Punk'D'. De studio was zeker prettig verrast dat hun film zo goed is geopend.

Van een naar twee gezakt is de Ben Stiller/Jennifer Aniston-comedy 'Along Came Polly', met een recette van 16,6 miljoen dollar. Sinds vorige week heeft de film maar liefst 53,5 miljoen dollar bij elkaar gesprokkeld. Topher Grace's film is de enige andere nieuwkomer, hij komt binnen op de derde plaats: 'Win a Date With Tad Hamilton!', met 7,5 miljoen dollar. De komedie gaat over een meisje dat een date wint met de mooie filmster Tad Hamilton, maar daar is haar echte vriendje, gespeeld door Topher Grace, niet zo blij mee.

De rest van de top 5 ziet er als volgt uit: 'Big Fish' op 4 met 7,3 miljoen dollar en viervoudig Golden Globe-winnaar 'The Return of the King' staat nog steeds op 5 met 6,8 miljoen dollar. De totaalopbrengst staat nu op 337 miljoen dollar. De nieuwelingen van deze week zijn 'The Big Bounce', een comedy-thriller met Morgan Freeman en Owen Wilson, en de tienerfilm 'The Perfect Score', met Scarlett Johansen en Erika Christensen, over leerlingen die een belangrijke schooltest willen stelen.



NieuwsFilm

meest populair