Eli Roth opent 'The Box'

Regisseur Eli Roth's, bekend van het in Nederland nog uit te komen horrorverhaal 'Cabin Fever', volgende film is 'The Box'. 'The Box' is gebaseerd op een oude aflevering van de cult-TV serie 'The Twilight Zone' uit de tachtiger jaren. Roth schrijft het project samen met Donnie Darko bedenker Richard Kelly.

'The Box' gaat over een ongelukkig getrouwd stel dat een houten doos voor hun huis vindt. Als ze op de knop drukken van de doos worden ze onmetelijk rijk, maar laten ze tegelijkertijd iemand ergens op de wereld die ze niet kennen sterven. Drukken ze op de knop? Roth's debuut 'Cabin Fever', gaat over een aantal jongeren die in een verlaten hut in een bos gaan zitten, waar dan een eng virus uitbreekt.

Richard Kelly is op dit moment bezig met 'Knowing', over een opgraving van een doos met voorspellingen van kinderen daarin, die vijftig jaar geleden was begraven. Alle kinderen mochten voorspellen wat zij dachten dat er in de toekomst zou gaan gebeuren. Iedereen zit ernaast, behalve één kind. Die heeft alles voorspelt van wat er tot nog toe is gebeurt op de wereld en voorspelt nog ergere dingen die gaan komen.

'Cabin Fever' draait vanaf april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair