Ushi krijgt speelfilm: Ushi must Marry

Paul Ruven (Filmpje, 1995) regisseert de komedie over het typetje van Wendy van Dijk.

Regisseur Paul Ruven gaat een film maken rond het typetje Ushi Hirosaki van presentatrice Wendy van Dijk. De werktitel van de komedie is Ushi must Marry en Ruven schrijft samen met Marian Batavier het scenario, waarop Wendy Van Dijk grote invloed zal hebben.

"De film is nog in ontwikkeling, maar we zijn er nog niet." aldus Ruven, die ook de film Filmpje (1995) regisseerde, waarin de typetjes Bob en Annie de Rooij centraal staan. Deze werden gespeeld door Paul de Leeuw. Zoals de werktitel al zegt gaat Ushi in de speelfilm op zoek naar een geschikte huwelijkskandidaat.

In het RTL-programma van Van Dijk interviewt Ushi beroemdheden uit binnen- en buitenland. Of de rest van de personages van het tv-programma Ushi & The Family ook voorbij komen, is nog onbekend.

Wendy van Dijk kondigde de film al in januari aan. De opnames moet aankomend voorjaar starten. De presentatrice had eerder rollen in de komedies als Alles is Liefde (2007) en Liever Verliefd (2003). Van regisseur Ruven zagen we eerder dit jaar het drama Me & Mr. Jones.



NieuwsFilm

meest populair