(Eerste) Clips uit meerdere films

Met Drive, Killer Elite, Abduction, Apollo 18, Contagion, Warrior, What’s Your Number? en 50/50.

Hieronder zie je een reeks nieuwe clips uit de misdaadthriller Drive, de actiefilm Killer Elite, de actiethriller Abduction, de sci-fi horror Apollo 18, de sci-fi thriller Contagion, de vechtfilm Warrior, de komedie What's Your Number? en het drama 50/50.

Drive (3 november)
De Hollywood-stuntrijder "Driver" (Gosling) verdient bij door in de avonduren vluchtauto's te besturen van de criminele onderwereld. Hij krijgt het echter aan de stok met L.A.'s gevaarlijkste mannen nadat hij een crimineel helpt die zijn zaakjes niet op orde heeft.


Killer Elite (17 november)
Danny (Statham) is een ex-Navy Seal die serieus in de problemen komt als Hunter (De Niro), zijn beste vriend en mentor wordt ontvoerd in opdracht van een Arabische sjeik. Die laatste dwingt Danny een moord te plegen. Doet hij dat niet, dan sterft Hunter een ongetwijfeld pijnlijke en tragische dood.



Abduction (20 oktober)
Abduction is een film waarin de jonge Nathan (Taylor Lautner) niet meer weet, wat hij geloven moet. Nadat hij z'n eigen kinderfoto op een site vind voor vermiste kinderen. Er staat hem nog maar één ding te doen en dat is de waarheid te achterhalen.



Apollo 18 (20 oktober)
Op 17 december 1972 werd de laatste officiële (bemande) ruimtemissie naar de maan gelanceerd door NASA. Een jaar later blijkt dat in het geheim nog een reis is gemaakt. De sci-fi thriller Apollo 18 toont beeldmateriaal van deze achttiende missie en ontsluiert waarom er nooit een negentiende missie is gekomen. In december 1973 werden twee Amerikaanse astronauten op een geheime missie naar de maan gezonden, gefinancierd door de Amerikaanse ministerie van defensie.





Contagion (15 september)
In deze thriller van Steven Soderbergh breekt er razendsnel een virus uit. Het gevolg is dat er wereldwijd een enorme chaos ontstaat waar mensen zich geen enkele raad mee weten.





Warrior (6 oktober)
In het drama van regisseur Gavin O'Connor (Pride and Glory, 2008) heeft een gepensioneerde staalarbeider / voormalig bokser (Nick Nolte) een groot alcohol probleem. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat zijn gezin uiteen is gevallen. Als hij zijn leven weer op de rit heeft, wint het het vertrouwen terug van zijn jongste zoon (Hardy) en maakt van hem een worstelaar c.q. martial arts-specialist. Zijn broer (Edgerton) heeft het echter niet zo op zijn vader en werkt aan een eigen loopbaan als worstelaar. De twee broers doen beide mee aan hetzelfde toernooi en komen recht tegenover elkaar te staan.



What's Your Number? (?)
Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).





50/50 (31 januari)
Adam is een gezonde kerel met een vriendin. Maar dan komt hij er op een dag achter dat hij een ernstige vorm van kanker heeft. Dit nieuws komt hard aan bij zijn beste vriend, zijn moeder en zijn vriendin. Adam begint met chemotherapie en gaat langs bij een psycholoog. Ondanks alle hulp om hem heen kan hij echter niet bevatten dat het elk moment voorbij kan zijn.



NieuwsFilm

meest populair