Eerste blik Pixar's Monsters University

Bekijk de verjongingskuur die Mike en Sulley hebben gekregen voor de prequel op Monsters Inc. uit 2001.


Tijdens D23 heeft Pixar een eerste blik gegeven op de personages Mike en Sulley in de Pixar prequel Monsters University, die in de zomer van 2013 gaat uitkomen. Tijdens de presentatie werd er met name ingegaan op de verjongingskuur die de personages moeten ondergaan voor de prequel op Monsters, Inc. uit 2001. Hieronder zie je links de versies die je kent uit het origineel en rechts de duidelijk verjongde versies:




Bovenstaande versies zijn als sinds 2008 in ontwikkeling en worden ook komende tijd nog flink onder handen genomen. "How do you make an eyeball look 18 years old?" is de belangrijkste vraag die de Pixar animators proberen te beantwoorden. Hieronder zie je enkele schetsen en modellen die Pixar sinds 2008 heeft gemaakt om tot jongere versies van de hoofdpersonages te komen:





Voor Monsters University keren Billy Crystal en John Goodman terug voor de stemmen van Mike Wazowski en James P. Sullivan. Ook Steve Buscemi keert terug voor Randall. Andere stemmen komen van Dave Foley, Julia Sweeney, Joel Murray en Peter Sohn. De animatiefilm staat gepland voor 21 juni 2013.

NieuwsFilm

meest populair