Angelina geeft speelgoed weg

Angelina Jolie heeft tijdens haar kerstvakantie in Egypte een bezoek gebracht aan de sloppenwijken van Cairo. Ze gaf daar winterkleren, dekens en speelgoed weg. De Oscarwinnares, die in Egypte was als ambassadeur voor de Verenigde Naties, kreeg ook een rondleiding van collega ambassadeur en acteur, Adel Imam in een vluchtelingenkamp. Angelina doneerde 20.000 dollar om een ziekenhuis te bouwen in het overbevolkte kamp.

Tijdens de kerstdagen was Angelina al in Cairo, samen met haar geheime liefde Colin Farrell uit de film 'Phone Booth'. Het koppel checkte in onder een valse naam. Een toerist zag het jonge acteurskoppel met het kind van Angelina bij de piramiden rondlopen: "Ze zagen eruit als een perfecte familie, lachten veel en maakten continu grapjes. Ze gaven niet alleen het kind maar ook elkaar enorm veel aandacht en zagen er heel erg verliefd uit."

Voor veel fans zal dit vaderlijke gedrag van Colin als een shock komen. Hij heeft ooit gezegd alleen maar in te zijn voor seks en toen zijn ex Kim Bordenave hun zoon ter wereld bracht, beloofde hij hen financieel te ondersteunen, maar zwoor nooit bij zijn vriendin en zoon in huis te gaan wonen.



NieuwsFilm

meest populair