'Paycheck' nu al 5,2 miljoen

'Paycheck', de nieuwste film van Ben Affleck, heeft tijdens de eerste kerstdag in Amerika al meer opgebracht dan zijn vorige film, de flop 'Gigli'. Ben is hierover heel erg opgelucht. 'Paycheck', geregisseerd door John Woo, bracht op de eerste dag dat hij in de bioscopen draaide 5,2 miljoen dollar op. De film 'Gigli', waarin Ben met zijn verloofde Jennifer Lopez speelde, bracht 6 miljoen in het laatje, maar dat was in de gehele periode dat de film op het witte doek te zien was.

'Paycheck' was een van de vier films die op eerste kerstdag in de Amerikaanse bioscopen ging draaien. Steve Martin's 'Cheaper by the Dozen' bracht 8,2 miljoen dollar op en werd daarmee de derde film in de Amerikaanse geschiedenis met zo'n grote opbrengst.

'Cold Mountain', met Nicole Kidman in de hoofdrol, begon met 4,4 miljoen dollar. De film is overigens de grote favoriet tijdens de Golden Globe Awards, die op 25 januari zullen worden uitgereikt. 'Cold Mountain' is maar liefst vijf keer genomineerd in de categorieën beste film, beste actrice, beste acteur, beste actrice bijrol en beste regisseur.

Peter pan, de vierde film die tijdens eerste kerstdag in première ging, deed het minder goed, maar bracht toch ook nog een bedrag van 3,7 miljoen dollar op.



NieuwsFilm

meest populair