Kramer breekt met Seinfeld-collega's

Michael Richards, de populaire en excentrieke Kramer uit de veel bekroonde serie Seinfeld heeft gebroken met zijn medespelers uit de show door te besluiten mee te werken aan een dvd over de serie.

Tot nu hadden zowel Richards als Jason Alexander en Julia Louis-Dreyfus hun medewerking aan de dvd geweigerd uit onvrede over de financiële condities. Volgens hun woordvoerders waren zij ongelukkig met hun verdiensten van het jarenlange succes van de serie en wilden de drie niet voor niets werken.

Maar Richards is uiteindelijk gezwicht voor de druk nadat hij de zaken had uitgepraat met Jerry Seinfeld. Hij blijft wel bij zijn standpunt dat hij geld wil zien voor zijn medewerking aan de dvd. Helemaal omdat anderen die bij de show betrokken zijn, zoals Seinfeld zelf, nog steeds geld aan de comedy verdienen.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Kramer geld zal krijgen voor zijn medewerking, aangezien het niet gebruikelijk is dat acteurs worden betaald voor zaken die uit een serie voortvloeien, zoals dvd's. Desondanks staat Kramer helemaal achter het uitbrengen van de dvd. "Ik ben zo voor het uitkomen ervan, dat ik in de Tonight's Show zal verschijnen", zegt hij.



NieuwsFilm

meest populair