Jennifer Connelly in een comedy?

Jennifer Connelly heeft toegegeven heel erg graag eens een rol in een comedy te willen spelen. De Oscarwinnares, die in de nieuwe film 'House of Sand and Fog' speelt, heeft de afgelopen jaren alleen maar serieuze rollen gehad en verzuchte laatst dat ze wel een keer een opgewekt persoon wil spelen.

De 33-jarige actrice speelde de vrouw van een schizofrene man ('Beautiful Mind'), de minnares van een geplaagde schilder ('Pollock'), de aan drugsverslaafde vriendin van een junkie ('Requiem for a Dream') en het gedoemde liefje van een politicus ('Waking the Dead'). In 'Sand and Fog' wordt het er niet veel vrolijker op. Ze speelt de rol van Kathy Nicolo, een alcoholist waarvan het huis door de staat wordt teruggevorderd wegens achterstallige belastingaanslagen. Connelly vertelde genoeg te hebben van de tragische gevallen, maar dat het nog niet zo makkelijk een rol in een comedy te krijgen.

"Het is niet alsof ze bij het uitkomen van een komische film meteen aan Jennifer Connelly denken," grapte de actrice. 'Sand and Fog' zal Jennifer niet aan een rol in een comedy helpen, maar het zou haar heel goed een Oscar kunnen opleveren. Haar eerste Oscar won ze voor haar rol in 'Beautiful Mind'. "Het is een beetje vroeg, maar het is een teken dat steeds meer mensen die film op die manier zien. Natuurlijk doe je een film omdat je hoopt dat mensen hem goed vinden. Deze film is echt heel goed en het gaat ergens over."



NieuwsFilm

meest populair