Ben Affleck is roddels zat

Na alle rompslomp, roddel en achterklap omtrent de trouwpartij van Ben Affleck en Jennifer Lopez wil de acteur zich weer gaan richten op de film waarmee hij bezig is, de Sciencefiction thriller Paycheck.

"Mijn privé-leven is door al die roddels een geheel eigen leven gaan leiden, het lijkt niet eens meer op mijn leven. Ik vat het dus ook niet persoonlijk op en probeer het zoveel mogelijk te negeren", aldus Affleck. In zijn ogen vertellen alle roddelbladen onzin.

In Paycheck speelt Affleck een man die drie jaar lang zwaar geobsedeerd is door zijn werk. Het past in de thema's waar Philip K. Dick aan heeft gewerkt, Minority Report en Blade Runner. "Paycheck is een erg goede film", is zijn mening.

De veroveraar van vele vrouwenharten heeft al verscheidene belangrijke rollen gehad in films als Pearl Harbor en Armageddon. De laatste film waarin Affleck een rol had was Gigli. Vrijwel iedereen leek een hekel te hebben aan deze film zonder deze ooit gezien te hebben.

De 6,5 miljoen dollar die de film opgeleverd heeft, weegt dan ook niet bepaald op tegen de gemaakte kosten van 40 miljoen dollar. Jennifer en Ben, die tijdens de maak van deze film wat kregen, zijn dan ook meer in de publiciteit geweest dan de film zelf.



NieuwsFilm

meest populair