Beroemde kerstwensen

"Ik deel cheques uit. Ik ga niet de winkels in om vervolgens uren in de rij te staan. Ik schrijf persoonlijke cheques uit, zodat iedereen kan kopen wat hij zelf wil, en me achteraf niet hoeft te vertellen dat mijn cadeau niet deugt." Dat zegt actrice Vivica A. Fox op de vraag wat ze aan haar geliefden geeft met kerstmis. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Hier volgen de kerstwensen van enkele beroemdheden.

"Ik heb geen specifieke verlanglijst. Nu ik moeder ben, hoop ik dat mijn gezin veilig en gezond blijft." (Sarah Jessica Parker).

"Ik stel dingen altijd uit, dus ik heb eigenlijk nog niets gekocht. Ik ben het type dat altijd op kerstavond zijn inkopen doet." (Benjamin McKenzie een dag voor kerst).

"Ik verheug me erop met de kerst tijd met mijn familie door te brengen. Dat zijn alle plannen die ik heb gemaakt. Ik heb ze veel te veel moeten missen." (American Idol-winnar Ruben Studdard).

"Ik heb me verloofd op kerstavond. Ik heb een de ring helemaal onderin de kerstkous gestopt. Dat was een goeie." (Kevin Bacon).

"John en ik blijven hier in New York. Onze beider families komen op bezoek. We gaan schaatsen en een rondleiding doen. Ik wil een fiets, maar dan wel voor in Californië. Het is niet handig hier." (Rebecca Romijn-Stamos).

"Mijn kerstspecial wordt uitgezonden op televisie, 'A Kid Rock Christmas'. We gaan lekker koken, en een heleboel overdreven gedoe. Maar dat hoort bij kerst. Een hoop mensen die bij elkaar komen om plezier te maken." (Kid Rock).

"Mijn ouders vieren hun 40-jarig huwelijk. En ik ga er voor naar huis." (Nicole Kidman).

"Ik wil wereldvrede en een Porsche." (Pamela Anderson).



NieuwsFilm

meest populair