Leonardo en Gisele gaan trouwen

Hollywoodster Leonardo DiCaprio gaat volgend jaar met model Gisele Bundchen trouwen. Hij heeft haar in het geheim een aanzoek gedaan. Volgens vrienden van het jonge stel, heeft de 28-jarige Leo in de zomer de bewuste vraag gesteld. Een directe reactie kreeg hij niet en ook de ring van ruim 170.000 euro deed de Braziliaanse niet direct reageren op zijn aanzoek.

Het 22-jarige model heeft hem behoorlijk laten zweten. Een paar weken geleden heeft ze hem pas haar jawoord gegeven. Gisele heeft wel een verklaring voor haar late reactie. "Braziliaanse vrouwen houden ervan om hun mannen te laten wachten op het beantwoorden van een aanzoek." Ze ontkent niet dat ze Leo een behoorlijk emotionele periode heeft gegeven.

De plaats van de bruiloft blijft nog even geheim. Het paar maakt een keus tussen Amerika en Brazilië. Een betrokkene weet dat de tijd en plaats zelfs nog afgesproken moeten worden. "Het is, maar een kwestie van tijd voor Gisele, Gisele DiCaprio gaat heten. Het zal in elk geval geen nietszeggend huwelijk worden zoals bij Chris Martin en Gwyneth Paltrow. Het zal ook niet bepaald het huwelijk worden zoals vaak gespot in de roddelbladen."



NieuwsFilm

meest populair