Uma Thurman ook in Be Cool

Uma Thurman zal Edie gaan spelen in de film Be Cool, waarin ook John Travolta en Dwayne Johnson (ook wel bekend als The Rock) een rol in gaan spelen. De film is het vervolg op de film Get Shorty, waarin gangster Chili Palmer (Travolta) besloot dat hij zijn geluk wil beproeven in de filmwereld.

In Be Cool raakt Chili Palmer geïnteresseerd in de muziek industrie. Hij stapt daar vervolgens op dezelfde manier in zoals hij destijds zichzelf een positie in Hollywood verwerfte. The Rock speelt een bodyguard, die eigenlijk zanger wil worden, die wordt gedwongen om met Palmer samen te werken. Thurmans speelt een weduwe die het platenlabel van haar overleden man overneemt en zo in contact komt met Palmer.

De film zal geregisseerd worden door F. Gary Gray, die recentelijk de remake van The Italian Job voor zijn rekening nam en in het verleden ook o.a. The Negotiator en Friday regisseerde. Danny Devito is één van de producenten van de film. Het script is opnieuw gebaseerd op een boek van Elmore Leonard.
De opnames zullen van start gaan in januari 2004.



NieuwsFilm

meest populair