Matt Damon en Greg Kinnear over 'Stuck on you'

De acteurs Matt Damon en Greg Kinnear spelen een siamese tweeling in de film 'Stuck on You'. Ze hebben erg veel tijd doorgebracht in de make up, zeker voor de scenes waarin ze zogenaamd bloot aan elkaar vast zaten.

"De lichamen die je ziet zijn niet van ons. Het is een soort grote rubberen kostuum, dat we in delen aantrekken", vertelde Samon in de Boston Herald. "Het was echt een nauwgezet proces. De visagisten zijn wel twaalf uur met ons bezig geweest. We zaten letterlijk aan elkaar geplakt die dagen".

Damon en Kinnear spelen Bob en Walt in de komedie. Walt besluit om zijn acteerdroom in Los Angeles achter na te gaan en natuurlijk moet Bob met hem mee. De broers worden uitgetest wanneer Walt een reclamespotje met Cher, die zichzelf speelt, in de wacht sleept.

"De regisseurs en broers Peter en Bobby Farrelly kwamen met het idee om een film te maken met ons twee, waarin we maandenlang aan elkaar gebonden waren", zegt Kinnear. "Het script beviel mij wel, maar het leek me vrij moeilijk om de film te realiseren. Maar de Farrellys wisten wat ze moesten doen. Het verhaal verliep zoals ik het graag wilde."

"Dat was dus wat indruk op mij had gemaakt. Dat Matt Damon mijn tegenspeler zou zijn maakte niet uit. Ik zou het sowieso doen", zegt Kinnear plagend.

'Stuck on you' is vanaf vrijdag te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair