Regie ''X-Men 3'' toch Bryan Singer

Na X-Men 2 vond regisseur Bryan Singer het wel welletjes, maar nu hij een een deal heeft gesloten met 20th Century Fox om filmprojecten te ontwikkelen en regisseren is er sprake van dat hij misschien toch X-Men 3 zal gaan maken.

Hutch Parker, productiepresident bij Fox, zei dat ze Singer sowieso binnen wilden halen, ongeacht of hij X-Men 3 wilde doen of niet. Singer dankt dit aan de goede samenwerking tijdens X-men 2. Niet vaak eerder maakte Parker mee dat een regisseur er alles aan deed om van een sequel een betere film te willen maken dan het origineel. En Singer slaagde er ook nog in.

Singer tekende een tweejarig contract met Fox, waarbij de regisseur met zijn eigen productie bedrijfje 'Bad Hat Harry' (een dialoogzin uit Singers favoriete film Jaws) op het studieterrein van Fox gaat zitten om films te ontwikkelen en te maken. Singer: "Ik heb een stapel ideeën liggen voor films, tv-series en videospelletjes en nu heb ik ook een basis om al die projecten te ontwikkelen."

Het enige waar Singer zich zorgen over maakt, is dat X-Men 3 veel meer geld gaat kosten dan de laatste X-Men film. De acteurs tekenden contracten voor X-Men 1 en een eventueel vervolg. Voor X-Men 3 zal Singer opnieuw met iedereen in onderhandeling moeten en zullen de acteurs, gezien het succes van de eerste twee delen, heel wat meer salaris eisen.



NieuwsFilm

meest populair