Catherine Zeta-Jones de grootste vrek van Hollywood

Catherine Zeta-Jones is Hollywood's grootste vrek. Op de lijst van de dertig gierigste Hollywood-sterren staat de actrice uit Wales (toch niet geheel onbemiddeld) met stip op één. Dat blijkt uit Hollywood's Cheapskates and Spenders-lijst van Star Magazine.

Zeta-Jones werd namelijk gesignaleerd op een liefdadigheidsveiling waar zij het luttele bedrag van 25 dollar over had voor een handtekening van Sir Paul McCartney. "Ik schaam me zo. Ik ben een eenvoudig meisje uit Wales met goede bedoelingen. Pas nadat ik mijn hand had opgestoken om een bod uit te brengen, realiseerde ik me hoe dom ik was geweest", zo verklaart ze de flater.

Goede tweede op de lijst is Julia Roberts, tot voor kort de best verdienende vrouw van Hollywood. Toen zij vorig jaar trouwde met Danny Moder, werd het feest aangekleed met spullen uit een simpele lokale supermarkt. Ook qua eten maakte ze het niet te gek; gasten kregen onder meer hotdogs, hamburgers en maïskolven voorgeschoteld. Julia had nog een sterk moment: toen zij haar oog had laten vallen op een oude jurk in een tweede handswinkel ruilde ze de jurk tegen haar spijkerbroek.

Faye Dunaway wist op de derde plaats beslag te leggen doordat zij het gastenverblijf van haar bescheiden optrekje voor drieduizend dollar per maand verhuurt. Bovendien voelt ze zich nooit te goed voor een koopje. Bij een bioscoop in Hollywood zocht ze een paar maanden geleden ruzie met de caissière over de entreeprijs van 14 dollar. "Weet je wel wie ik ben?" zei Faye. Toen de cassière bevestigend knikte, zei de actrice: "En hoeveel korting krijg ik dus?" Ze betaalde overigens gewoon het volle pond.



NieuwsFilm

meest populair