Paris Hilton: ontwijken is de oplossing

Dankzij de videotape en de internetverspreiding ervan, zijn miljoenen mensen nu bekend met het energieke liefdesleven van Paris Hilton. Maar de gewillige erfgename van de beroemde hotelfamilie maakt momenteel weinig vrienden in de televisiewereld.

In de VS beleeft deze week The Simple Life zijn première, een reality serie waarin Paris en collega-rijkeluiskindje Nicole Richie de harde ontberingen van het harde leven op een boerderij ondergaan. Qua publiciteit had de show niet op een beter moment kunnen komen voor Fox, dat de serie uitzendt nu een sekstape die de blondine met een ex-vriendje maakte nu op internet circuleert.

Nog voor de tape boven water kwam, liet Fox Paris al opdraven in een hele reeks publieke optredens om The Simple Life onder de aandacht te brengen. De PR-campagne dreigt nu echter averij op te lopen nu de beschuldigingen wegens kindermisbruik tegen Michael Jackson andere schandalen naar de achtergrond heeft verdrongen.

Maar na een reeks gebeurtenissen die op zijn minst zo opmerkelijk zijn als de sekstape zelf, heeft de zaakwaarnemer van Paris nu een reeks van haar optredens afgezegd, waaronder die in Regis & Kelly, The Late Late Show with Craig Kilborn, bij Sharon Osbourne en bij MTV. Ook David Letterman kan naar de aanwezigheid van Paris in zijn show fluiten.

"Het is beter dat ze even geen interviews geeft, om verschillende redenen", aldus de zaakwaarnemer. "Het spijt me dat die interviews zijn geschrapt, maar ik probeer haar alleen maar te beschermen.



NieuwsFilm

meest populair