Stan Lee is weer aan de gang

Het succes van films als X2: X-Men United, Spider-Man, Daredevil en Hulk heeft Stan Lee, de 80-jarige legende van Marvel Comics, ertoe overgehaald weer aan het werk te gaan.

Lee, die verantwoordelijk is voor de geboorte van eerdergenoemde superhelden tijdens zijn verbondenheid aan Marvel in de jaren zestig, heeft nu zijn eigen productiebedrijf, genaamd POW! Entertainment.

"Ik ben met zoveel nieuwe dingen bezig. Wat ik het allerleukste vindt om te doen is om ideeën aan te dragen voor karakters en verhalen. Bij Marvel hebben we er zoveel gecreëerd en na een poosje deed ik alleen nog maar de promotie voor Marvel. Maar nu heb ik weer de kans om nieuwe dingen te maken, en dat is zo ontzettend leuk!", aldus Lee.

Tot zijn laatste geesteskinderen behoort ook Stripperella, een tekenfilm over een vrouw die 's nachts stripteasedanseres is en overdag superheldin. Het karakter heeft de stem van Pamela Anderson. Lee werkt ook aan een tekenfilm met Playboy-oprichter Hugh Hefner. In de tekenfilm, getiteld Hef's Super Bunnies, geeft Hefner leiding aan een bende misdaadbestrijdende Playmates.



NieuwsFilm

meest populair