Remake The Killer (in 3D)

De film zal in het Engels zijn en John Woo is aan boord als producent.

Essential Entertainment en Lion Rock Productions hebben aangekondigt hun krachten te bundelen voor een remake (in 3D) van The Killer uit 1989. Het bejubelde origineel betekende de doorbraak van John Woo als regisseur in Hollywood. Woo had al eerder aangegeven het wel te zien zitten zijn succes-film opnieuw te maken. Voor de remake, die in het Engels is, zal Woo niet als regisseur maar als producent optreden. De regie is in handen van John H. Lee (Oneday, Saying Good-bye).

The Killer is een film over loyaliteit, eer en wraak. Temidden van een overdosis christelijke symboliek erkennen huurmoordenaar Ah Jong (Chow Yun Fat) en politieagent Li (Danny Lee) elkaar als wapenbroeders en binden ze gezamenlijk de strijd aan met de triades.

"While all my films are special to me," says Woo of the project, "'The Killer' is truly one of my favorites. We are thrilled to reinvent it as an English-language film and know it's in capable hands by the incredible visual style and tender emotion John H. Lee brings to all his films."



NieuwsFilm

meest populair