Robert DeNiro investeert in hotel

Acteur Robert DeNiro gaat investeren in een New Yorks hotel, dat gebouwd gaat worden vlakbij de plaats waar de Twin Towers stonden. De ster uit onder meer Raging Bull en Taxi, die in New York is geboren zal een niet nader genoemd bedrag investeren in het hotel.

De bouw begint als alles goed gaat begin 2004. Het hotel moet Manhattan weer een beetje aanzien geven, nadat de buurt werd verwoest door de terroristische aanslagen van 11 september 2001.

De 60-jarige DeNiro, bij wie onlangs prostaatkanker werd vastgesteld, maakt onderdeel uit van de 377 Greenwich LLC groep, die het hotel na de opening zal beheren.

DeNiro heeft zich steeds hard gemaakt voor de regio. Vorig jaar richtte hij het Tribeca Film Festival op, om zo cultuur en toerisme in de lager gelegen gebieden van New York te promoten. Het toerisme in Manhattan heeft zwaar te lijden van de gevolgen van de aanslagen.

Tijdens zijn veertigjarige carriere speelde DeNiro in meer dan zestig films, kreeg hij twee Oscars, vier nominaties, en een aantal andere prijzen.



NieuwsFilm

meest populair