Julia liever met man thuis

Julia Roberts was erg ongelukkig tijdens de opnames van haar nieuwste film 'Mona Lisa Smile', omdat ze liever bij haar man Danny Moder thuis zat. De actrice begon direct na haar trouwerij in 2002 met de opnames van de film. Toen maakte ze al kenbaar dat ze liever niet acterende. "Ik heb geen idee wat ik hier doe, ik wil het liefste thuisblijven en het eten klaarmaken."

In het interview dat de actrice aan Entertainment Weekly heeft gegeven vertelt ze verder: "De film gaat over hoe goed het is dat vrouwen een carrière hebben, maar stiekem denk ik 'hoe laat mag ik naar huis.' Ik ben 35-jaar oud en ik zie nu hoe belachelijk het is. Ik kom op mijn werk, wordt als een pop aangekleed, een aardige man doet lipstick op mijn lippen en ik spreek een aantal woorden uit. Het is een uit de klauwen gegroeide verkleedpartij."

Ook laat de actrice weten niet echt onder de indruk te zijn van haar (jongere) tegenspelers Maggie Gyllenhaal, Kirsten Dunst en Julia Stiles: "Het zijn baby's... Ik kon mijn rug horen kraken."



NieuwsFilm

meest populair