Hugh vindt Martine een viespeuk

Martine McCutcheon is vies. Althans, dat zegt Hugh Grant. Hij heeft het dan niet over haar persoonlijke hygiëne, maar over haar gevoel voor humor. Hugh heeft net met haar en Billy Bob Thornton samengewerkt aan een film.

"Billy Bob en ik konden het erg goed met elkaar vinden, omdat hij nogal verloederd is. Ik denk niet dat hij het erg vindt dat ik dit zeg, want iedereen weet het. Voor Martine geldt eigenlijk hetzelfde. Ze is zo smerig dat ik gechoqueerd raakte van haar. Ze noemde mij zelfs stijfjes!"

Ook Renee Zellweger ligt niet bij Hugh in de smaak. Toen hij haar weer zag op de set van het tweede deel van Bridget Jones riep hij uit: "Wat ben jij groot!" Hij doelde daarmee op het extra gewicht dat de actrice is aangekomen om Bridget te kunnen spelen. Renee moest hier wel om lachen.

Een bron, die aanwezig was op de set weet te vermelden dat Hugh en de actrice erg veel lol hebben samen: "Ze zitten de hele tijd als kinderen te giechelen. Een paar dagen terug gaf ze hem een onderbroek met haar handtekening erop, alleen waren ze tien maten groter dan de onderbroeken die ze zelf draagt."



NieuwsFilm

meest populair