Douglas en Zeta-Jones presenteren Nobel-concert

Michael Douglas en vrouwlief Catherine Zeta-Jones zullen 11 december het jaarlijkse Nobelprijs van de Vrede Concert presenteren. Dat was meer dan de organisatie op had durven hopen.

"Het was wel onze eerste suggestie, maar we durfden het niet te vragen", aldus organisator Odd Arvid Stroemstad. "Maar toen bleek dat Michael gelijk zijn vrouw had gevraagd om mee te doen, duurde het niet lang om JA te zeggen."

Het concert in Oslo wordt live uitgezonden in meer dan 100 landen. Catherine Zeta-Jones zal misschien hier proberen haar imago weer wat op te vijzelen. Onlangs kreeg zij namelijk de twijfelachtige eer te zijn uitgeroepen tot 'meest slechte uitdeler van handtekeningen' door het magazine Autograph Controller.

Man Douglas meldde toen dat het nieuws een ware schok was voor zijn eega: "Catherine denkt altijd goed te zijn voor haar fans, dus dit komt als een zeer grote schok." De actrice heeft dan ook een soort actieplan opgesteld voor de toekomst, om meer handtekeningen uit te delen aan haar fans.



NieuwsFilm

meest populair