Val en Angelina: toch een item

Val Kilmer en Angelina Jolie schijnen nu toch een relatie te hebben. Ze zijn onafscheidelijk en vrienden vertellen dat het serieus is. Een van hen weet te vertellen dat Val de 28-jarige Angelina zijn vriendin noemt. Ook schijnt de acteur een grote glimlach op zijn gezicht te krijgen wanneer hij het over haar heeft.

Angelina liet een tijdje terug nog weten nooit meer een relatie te willen met een acteur. Ook beweerde ze bij hoog en laag dat er absoluut geen sprake is van een relatie tussen haar en de 43-jarige Val "We werken samen en dat is alles wat we met elkaar hebben. Ik speel zijn vrouw. Hij is een intens persoon en ik mag hem heel graag, we lijken wel een beetje op elkaar. Uiteindelijk begin ik heus wel weer aan een relatie, maar ik denk niet dat het een acteur zal zijn..."

Het koppel werd vorige week nog gesignaleerd en ze weten steeds te voorkomen hand-in-hand gefotografeerd te worden. Toch zijn de vrienden ervan overtuigd dat Val en Angelina de relatie niet langer in de doofpot kunnen houden en er binnenkort mee naar buiten zullen komen.



NieuwsFilm

meest populair