Banderas ook Zorro 2

Antonio Banderas en Catherine Zeta-Jones zullen ook in ''The Mask of Zorro 2'' te zien zijn. Op dit moment worden de drukke agenda's van de twee naast elkaar gelegd om te kijken of het mogelijk is de film in 2005 in de bioscopen te krijgen. Banderas en Zeta-Jones hebben laten weten zin te hebben in het maken van de nieuwe Zorro-film.

De regie is werderom in handen van Martin Campbell en hij hoopt dat de opnames in april of mei 2004 in Mexico van start kunnen gaan en daar heeft hij goede hoop op. Al langere tijd is Campbell bezig met een vervolg op de ''The Mask of Zorro'', maar tot nu toe vond hij de verschillende scenario's nog niet goed genoeg. "We hebben een groot aantal scrips afgekeurd de afgelopen jaren, maar nu hebben we een die echt fantastisch is en daarom hebben we ook het groene licht gekregen," aldus Campbell.

Vooral over de rol van Catherine Zeta-Jones is Campbell te spreken. "Het is een goede rol voor Catherine. Haar karakter is dit keer even nadrukkelijk aanwezig als dat van Antonio." Ook beloofde de regisseur dat "The Mask of Zorro 2" meer dan zomaar een sequel zal worden. "Het wordt eigenlijk een compleet nieuwe film, waarin toevallig dezelfde twee centrale karakters de hoofdrol spelen."



NieuwsFilm

meest populair