Brando bereidt zich voor op de dood

Acteur Marlon Brando heeft het complete draaiboek voor zijn begrafenis al geschreven en heeft zich daarmee al voorbereid op zijn dood.
de 79-jarige Brando heeft sinds februari van dit jaar last van een falend hart. Volgens vrienden heeft Brando de afgelopen maanden al vele tapes ingesproken met allerlei instructies voor het moment dat hij werkelijk komt te overlijden.

Op die tapes spreek hij niet alleen over zijn testament, maar ook over wie er allemaal een uitnodiging voor zijn begrafenis moeten krijgen en vooral ook wie niet. De acteur heeft alles al tot in de puntjes uitgewerkt. Zo wil hij graag dat Jack Nicholson als eerste de rouwenden te woord staat en dat Michael Jackson ook een praatje ter nagedachtenis houdt.

Brando wil gecremeerd worden en zijn as moet vervolgens uitgestrooid worden op het eiland, dat hij ooit bezat, Tahiti. Hoewel Brando zelf zegt dat hij er klaar voor is om te sterven, zijn zijn vrienden bang dat hij voornamelijk zijn wil om te leven heeft verloren. Desondanks is Brando zo ziek dat iedereen vreest dat het niet lang meer zal duren voor hij sterft.



NieuwsFilm

meest populair