Demi en Ashton trouwen op valentijsdag

Demi Moore en Ashton Kutcher gaan volgend jaar trouwen, dat melden verschillende bladen. De bruid zal door Bruce Willis, haar ex-man worden weggegeven. De 25-jarige Ashton schijnt de 40-jarige actrice diverse malen ten huwelijk gevraagd te hebben, maar dit keer was het raak.

"Het is officieel," vertelde Ashton aan zijn vrienden. "Ik ben op mijn knieën gegaan om Demi te vragen en ze zei 'ja'. Wij waren allebei zo ontzettend blij dat we tranen in onze ogen kregen." Ook Bruce zal een traantje wegpinken, het huwelijk van zijn ex en haar nieuwe 'lover' zal namelijk plaats vinden in Las Vegas, dezelfde stad waarin hij en Demi in 1987 in het huwelijk traden.

De bruiloft zal bijna 900.000 euro gaan kosten en er zullen 120 gasten worden uitgenodigd. De dag waarop het huwelijk plaats zal; vinden is valentijnsdag. "Hij wil zijn tweelingbroer Micheal als getuige en ik zal niet verbaasd zijn wanneer Bruce de bruid weggeeft," laat een goede vriend van het stel weten. Kutcher schijnt Demi ook al aan zijn ouders te hebben voorgesteld. "We hebben een tijdje bij elkaar gezeten en het over haar en mijn kinderen gehad," vertelde Asthons moeder, Diane Portswood.



NieuwsFilm

meest populair