Ben noemt Jen vriendin en geen verloofde

Het was een interessante woordkeuze van Ben Affleck. Tijdens een speech voor 'The Liberal People for the American Way Foundation' refereerde de acteur naar zijn vriendin, Jennifer Lopez, maar noemde haar niet zijn verloofde. "Ik accepteer deze prijs alleen maar in de hoop dat de absurde mate van media-aandacht van de afgelopen tijd zich op iets positiefs zal richten. Ik heb die aandacht alleen maar gekregen omdat ik een mooie vriendin heb, dat is wat ik heb gedaan, ik ben een kampioen in 'the American way' met een mooie vriendin."

Ben maakte deze opmerking bij het in ontvangst nemen van een 'Spirit of Liberty Award' in Los Angeles. Jen en Ben zouden op 14 september gaan trouwen, maar zeiden het huwelijk om duistere redenen af. Het zou het derde huwelijk voor J. Lo zijn geweest en het eerste voor Ben. De media heeft zijn aandacht vanaf dat moment volledig op het stel gericht. Iedereen wilde weten waarom het sprookjeshuwelijk niet doorging. Het ging zelf zo ver dat toen het koppel bij een honkbal wedstrijd aanwezig was dat als nieuws werd beschouwd werd.

De nieuwste film van het stel, 'Jersey Girl' gaat volgend jaar in première. Het is te hopen dat die film een groter succes wordt als 'Gigli', die geheel is afgekraakt door de pers.



NieuwsFilm

meest populair