Borat alsnog gedoogd bij Oscars

De organisatie is 'bang' voor Sacha Baron Cohen.

Aankomende zondag worden de jaarlijkse Oscars uitgedeeld. Elk jaar komen er weer vele acteurs en actrices op het podium om de gouden beeldjes uit te reiken aan de gelukkige winnaars. Dit jaar werd een uitreiking door acteur Sacha Baron Cohen bijna gecancled omdat de Oscar-organisatie bang was dat Cohen de boel weer eens op stelten zou zetten. Van het weekend werd bekend dat 'Borat' zich zal gedragen en dat hij dus alsnog een beeldje mag overhandigen.

Cohen zette afgelopen jaren heel wat shows op hun kop. Het bekendste voorval was afgelopen jaar tijdens de MTV Movie Awards 2009 toen Cohen, in de rol van 'Bruno', bovenop rapper Eminem viel. Naast Cohen maken o.a. ook Steve Carell, Ben Stiller, Miley Cyrus en Zac Efron hun opwachting tijdens de ceremonie.

De Oscaruitreiking vindt plaats in de nacht van zondag 7 op maandag 8 maart (Nederlandse tijd). De grootste kanshebbers zijn het sciencefictionepos Avatar en het oorlogsdrama The Hurt Locker. Beide films zijn in negen categorieën genomineerd.



NieuwsFilm

meest populair