Tom Sizemore naar afkickkliniek

Op dit moment loopt er weer een rechtszaak tegen Tom Sizemore, die door zijn ex Heidi Fleiss aangeklaagd werd wegens mishandeling, stalking en vandalisme. Hij zou haar meerdere malen aangevallen hebben en haar 's avonds met telefoontjes lastig vallen. Sizemore was op een borgsom van 99.000 dollar vrij en de zitting stond gepland voor 9 oktober.

Nu is bekend geworden dat Tom zich plotseling weer heeft aangemeld bij een afkickkliniek. De kans is groot dat hij op deze manier alvast de jury wil aantonen dat hij zijn leven nu echt wil beteren. Zijn rechtszaak is voor onbepaalde tijd geschorst maar mocht hij uiteindelijk schuldig bevonden worden, wacht hem een gevangenisstraf die kan oplopen tot vier jaar.

Eerder al werd overigens bekend dat Sizemore heeft getekend voor verschillende filmrollen, in de hoop dat hij niet de gevangenis in zal gaan. Hij heeft twee filmrollen voor 'independent dramas' in zijn schema ingepast. Sizemore zal de vader spelen in de film Piggy Banks, die op dit moment word opgenomen in Salt Lake City.



NieuwsFilm

meest populair