Ben en Jen kopen pickup

Voor autohandelaar Greg Stanley was het een dag als elke andere. Een man vraagt door de telefoon om een Dodge Ram pickup truck met four-wheel drive.

"Prima. Ik heb er een paar op het terrein staan. Mag ik uw naam?", zei de argeloze Stanley tegen de klant. "Ben Affleck", luidde het antwoord. Ja hoor, dat zal wel, dacht de verkoper bij zichzelf. En ik ben zeker George Bush.

Hij moest op zijn tong bijten maar behandelde de klant met alle egards. Zijn collega's hadden wel vaker een grap met hem uitgehaald. Affleck en Jennifer Lopez, die pas nog hun huwelijk uitstelden, waren toevallig in de buurt.

De stem aan de andere kant van de lijn zei dat hij later die dag langs zou komen. En inderdaad, Affleck EN J-Lo kwamen samen in een zwarte Range Rover, gevolgd door een legertje paparazzi. "Ik dacht bij mezelf: 'wow, allebei de sterren'", aldus Stanley.

Hij vertelde dat de acteur en de zangeres/actrice tal van vragen stelden over de auto en dat ze een korte testrit maakten op de parkeerplaats. De vraagprijs van 37.000 dollar stuitte echter op geen enkel bezwaar. Ben vroeg aan Jen welke kleur ze wilde (zwart), ze betaalden het voertuig en weg waren ze weer.



NieuwsFilm

meest populair