Arnie geeft stokje over aan The Rock

Terwijl Arnold Schwarzenegger zich inspant voor zijn verkiezingscampagne, pompt hij de rol van The Rock als gespierde actieheld op.

In een scene van de nieuwe Hollywood actiefilm 'The Rundown' verschijnt de Californische gouverneurskandidaat bij de worstelster en adviseert hij hem toch vooral om plezier te maken – een symbolische manier van het doorgeven van het actieheld-stokje.

Volgens The Rock stond de ontmoeting met the Governator niet in het originele script. "Waarschijnlijk omdat er al zoveel vergelijkingen tussen ons zijn gemaakt, waardoor ik me overigens gevleid voel, maar ik had nooit gedacht dat Arnold in de film zou moeten", aldus The Rock.

De Schwarzenegger-cameo kwam tot stand nadat de twee actiehelden en regisseur Peter Berg elkaar bij een lunch hadden ontmoet. Berg en The Rock vroegen Arnie of hij niet een rolletje in de film wilde. Een kwartier later stonden ze op de set.

The Rock heeft zich –letterlijk- het witte doek op geworsteld, en verwierf faam met rollen in onder meer 'The Mummy' en 'The Scorpion King'.



NieuwsFilm

meest populair